نگاهی به پشت‌پرده آمار انتخاباتی خامنه‌ای

عربي ودولي

خامنئي
خامنئي


صنعت ”رای سازی“ در انتخابات فاشیسم مذهبی حاکم بر ایران، یکی از دیرپا‌ترین صنایع این نظام محسوب می‌شود. یکی از ساده‌ترین راههای تقلب و آسانترین آن‌ها، ضرب کردن تعداد آرای واقعی کلیه نامزدها در یک ضریب واحد است برای القای این مطلب که تعداد شرکت کنندگان در انتخابات را چند برابر تعداد واقعی نشان دهند.

یکی از دیگر راههای تقلب، چاپ تعرفة اضافی و تولید رأی تقلبی در مراکز مخفی و وارد کردن آن‌ صندوق‌ها، به مراکز شمارش آرا می‌باشد تا به این ترتیب، تعداد شرکت کنندگان در انتخابات را بالا نشان دهد. شاید مهمترین و گویا‌ترین نمونه را نخست‌وزیر اسبق نظام (موسوی) در سال 88 رو کرد و گفت وزارت کشور تعداد 22 تا 32 میلیون برگة رأی مازاد بر نیاز مورداستفاده قرار داده! عین آنچه که در آن سال کمیته صیانت از آرای موسوی منتشر کرد را این‌جا می‌توانید به‌نقل از کتاب استراتژی قیام مسعود رجوی ببینید:

”در 13تیر همین امسال (یعنی سال 88) گزارش کمیته صیانت از آرای موسوی با ذکر موارد جدیدی از دجالگری و تقلبات نجومی در انتخابات رژیم آخوندی منتشر شد. در این گزارش از جمله فاش شده بود که وزارت کشور و 25 استاندار نظامی آن، در مجموع 22 تا 32 میلیون برگة رأی مازاد بر نیاز، مورد استفاده قرار داده‌اند و علاوه بر آن در اتاق “تجمیع آراء ”، که همان تاریکخانه وزارت کشور نظام باشد، هر طور که خواسته‌اند رقم سازی کرده‌اند“.

این، البته مربوط به انتخابات سال 88 بود، در انتخابات امسال یعنی 96، چاپ تعرفة اضافی ابعادی نجومی یافت. بر اساس اخبار رسانه‌های رسمی حکومتی، تعداد تعرفه‌های چاپ شده برای انتخابات امسال بیش‌تر از 200 میلیون برگه بود. منبع خبر، سایت نیروی تروریستی قدس موسوم به تسنیم در روز 15فروردین96 است که از سایت‌های زنجیره‌یی ولی‌فقیه است. یعنی منبعی است که در این مورد، حرفش قابل استناد است. همین سایت تعداد دقیق دارندگان حق رأی را 56 میلیون و 410هزار و 234نفرذکر کرده‌ است.

لازم به یادآوری است که: این 200 میلیون تعرفه، برای برگزاری سه انتخابات که به‌طور همزمان و در یک روز برگزار می‌شدند، چاپ شده‌اند:

یکی انتخابات ریاست جمهوری
دیگری انتخابات شوراهای شهر و روستا

و دیگری انتخابات میاند‌وره‌ای مجلس شورای آخوندی که دو مورد اولی در سراسر کشور برگزار شد و باید به تعداد مناسب برای فرضا همان 56 میلیون نفر دارنده حق رأی، تعرفه چاپ می‌شد.

اما برای انتخابات میاندور‌ای مجلس، که فقط در 4 استان برگزار می‌شد نیاز به چاپ فرضا 60-70 میلیون تعرفه نبود. به‌ویژه که در حوزه‌های انتخابیة مربوطه جمع دارندگان حق رأی در این 4 حوزه انتخابیه چیزی کمتر از دو میلیون و نیم می‌باشد.

یعنی برای این سه انتخابات با توجه به تجارب دوره‌های قبلی، در هیچ حالتی، نیاز به بیشتر از 150 تا 160 میلیون تعرفه نبوده و تکلیف آن 40 میلیون تعرفة اضافی در هیچ صحبتی روشن نمی‌شود که برای چه چاپ شد و سرانجامشان چه شد؟ 

بگذریم که با توجه به آمار رسمی وزارت کشور، در تمامی سال‌های استقرار نظام آخوندی، همیشه تعدادی بین 25 تا 49 درصد دارندگان حق رأی، از شرکت در انتخابات خودداری کرده‌اند.